Despre noi

ECO GARDEN CONSTRUCT

CLUJ-NAPOCA | SIBIU | LONDRA | MILANO

Amenajăm grădini și spații verzi din pasiune

Eco Garden Construct este o companie care se ocupă de amenajări spații verzi în Cluj si amenajari gradini Cluj si judetele limitrofe din Transilvania, precum si in Bucuresti, Londra si Milano. Ne ocupam de insamantare gazon, montaj gazon rulou si lucram in stransa legatura cu producator de gazon din pepinierele importante din tara si strainatate. Sectorul de amenajari gradini si de amenajari spatii verzi l-am inceput din pasiunea pentru frumos si mediul inconjurator, din necesitatea de a ne simti utili pentru iubitorii de verde, plante si gazon. Ne place sa facem amenajari de spatii verzi cu personal calificat si tanar. Ne place sa facem amenajari de gradini cu stil si cu concepte inovatoare, moderne si cu gust.

Eco Garden Construct se ocupa de mentenanta spatii verzi in Cluj si mentenanta gradini in Cluj si judetele limitrofe din Transilvania, precum si in Bucuresti. Ne ocupam de mentenanta spatii verzi rezidentiale, mentenanta spatii verzi industriale si mentenanta spatii verzi si terenuri sportive, mentenanta spatii verzi asociatii de proprietari si locatari. Sectorul de mentenanta gradini si de mentenanta si mentenanta spatii verzi l-am inceput din pasiunea pentru curat, sanatate si mediul inconjurator, din necesitatea de a ne simti utili pentru iubitorii de verde, plante si gazon. Ne place sa facem mentenanta de spatii verzi cu personal calificat si tanar. Ne place sa facem mentenanta de gradini cu utilaje proprii de performanta ridicata, programe regulate si bine stabilite, discretie si eficienta. Dupa interventiile noastre de mentenanta spatii verzi, suprafetele revin la forma initiala recapatandu-si din prospetime, splendoare, atractie si utilitate.

 

Eco Garden Construct este o societate tânără, cu un colectiv format din absolvenţi de peisagistică, horticultură, silvicultură, agricultură, politehnică şi construcţii. Începând din anul 2009, se remarcă drept o echipă de profesionişti de sector, care şi-a demonstrat capacităţile gestionând cu succes proiecte de anvergură mare, dar şi elegante proiecte rezidenţiale. În urma acestor reuşite şi a bogatei experienţe acumulate în ţară şi în străinătate, am decis să ne extindem activitatea în celelalte judeţe din Transilvania. Astfel am extins posibilitatea ca noi beneficiari ai realizărilor noastre să se poată bucura de calitatea şi eficienţa diversificatelor servicii pe care le prestăm.

Ideea unei firme de amenajari gradini apare ca rezultat al necesitatii existentei in piata de profil a unei firme de amenajari spatii verzi, care sa satisfaca exigentele ridicate ale consumatorului modern de frumos si pretentii tehnice de actualitate. Astfel am ales sa lucram cu cei mai mari producator de gazon din Romania si Europa precum si cu cei mai mari producator si distribuitori de sisteme de irigatii. Colaboram cu rezultate deosebite cu producatori de plante si pepiniere din Romania si Europa, reusind sa aprovizionam orice fel de plante la orice dimensiuni, inclusiv de talie mare pe transporturi agabaritice dedicate, putand efecuta lucrari de plantari special oriunde in Europa si pana in tari precum Georgia, Azerbaidjan, Kazahstan,Turkmenistan, Dubai.

Certificări

ISO 9001
ISO 14001
ISO 18001
ISO 27001
Autorizatie de mediu
Autorizatie fitosanitara I si II
Autorizatie protectia plantelor
Autorizatie DADR
Autorizatie ITCSMS

Clienții și partenerii ne recomandă

Ne bucurăm de recunoaștere internațională

Fiind membri în mai multe structurinaționale, europene și de peste ocean