Mentenanță și întreținere specializată

Asigurăm mentenanță specializată

Pentru grădini amenajate, spații verzi și elemente conexe. În această pagină găsiți toate tipurile de servicii mentenanță oferite.

Scarificare terenuri

Această operaţiune are scopul de a „raşcheta” stratul de suprafaţă a pământului, favorizând schimbul gazos.

Perioada potrivită pentru scarificare este primăvara târzie (mai-iunie) şi sfârşitul verii (august-septembrie), când pâsla poate ajunge la grosimea de 0.5 – 1.0 centimetri.

Fertilizare gazon & plante

Dacă avem un covor de iarbă hrănit neadecvat sau asupra căruia nu s-a intervenit cu fertilizatori, acesta se va degrada deoarece nu va face faţă bolilor sau buruienilor, aspectul va fi unul mai puţin plăcut, iar funcţia cerută nu se va îndeplini.

Prin fertilizare se administrează elementele nutriţionale, utilizate în culturi. Elemente precum fosfor, azot şi potasiu sunt absorbite în cantităţi considerabile.

Tundere gazon

Frecvenţa tăierii variază de tipul de fertilizare, de ploi, de irigaţiile aplicate, de caracteristicile pedologice şi de tipul de esenţe utilizate în amestec.

În general pentru amestecurile alcătuite din pratensis, raigras şi păiuş, intervalul dintre tăieri în aprilie şi mai (luni în care creşterea este mai mare) este de obicei de 6/7 zile, în timp ce în perioadele mai calde (iulie-august) este de 10-15 zile.

Indepartare graffiti

Eco Garden Construct ofera posibilitatea indepartarii desenelor de pe ziduri, fara a necesita lucrari de renovare. Metodele utilizate redau suprafetelor vechea imagine, fara a le deteriora.

Tratamente fitosanitare

Toate plantele nedorite din cultura covorului de iarbă sunt considerate plante infestante.

Făcând parte din diferite specii, acestea au caracteristici morfologice şi fiziologice diferite, iar multe dintre ele pot fi controlate prin executarea corectă a practicilor agronomice, precum fertilizări în cantităţi adecvate …

Curatare piscine si filtre

Echilibrul apei, reglarea pH-ului Valoarea ideală a pH-ului pentru tratamentul reuşit al apei din piscină variază între 7.0 şi 7.4 şi trebuie verifcată cel puţin o dată pe săptămână.

La o valoare mare a pH-ului (apă alcalină) apa devine agresivă pentru piele, iar celelalte măsuri de tratare a apei devin mai puţin eficace. De asemenea, pot apărea depuneri de calciu, creşte consumul de clor şi flocularea nu-şi face efectul.

Intretinere instalatii electrice

Eco Garden Construct efectuează intervenţii de reparaţie şi revizie a sistemelor de încălzire şi răcire montate în spaţiile exterioare ale grădinilor, teraselor şi oriunde acestea pot fi amplasate.

Toaletari arbori & arbusti

Lucrările sunt efectuate de către personal calificat, cu experienţă în lucrări de silvicultură şi alpinism utilitar, toate acţiunile profesionale ale personalului fiind asigurate.

Tăierile se efectuează după parametrii care reglementează timpii şi modalităţile de intervenţie. Coniferele, în cazul în care se fasonează în vederea formării de gard viu…

Taieri pomicultura si viticultura

Dacă pe lemnul de doi ani aflat sub prelungirea anuală se află prea mulţi lăstari, se recomandă o rărire

Deszapezire

Efectuăm operaţiuni mecanizate de deszăpezire, indiferent de locaţie. Serviciile noastre includ: îndepărtare zăpadă de pe alei şi trotuare , spargere porţiuni cu gheaţă , Doborâre ţurţuri de gheaţă de pe streşinile clădirilor

Curațare Lacuri, iazuri & Cascade

Tăierile se efectuează după parametrii care reglementează timpii şi modalităţile de intervenţie. Coniferele, în cazul în care se fasonează în vederea formării de gard viu.

Inchirieri utilaje

Inchiriem utilaje profesionale pentru amenajari si intretinere spatii verzi, transport si evacuare materiale vegetale si nevegetale, utilaje pentru taieri, doborari, masini de sapat santuri etc.