Servicii de proiectare

Proiectăm cu pasiune și ne bazăm pe experiență

Având o echipă extinsă de proiectanți cu expertiză în diverse domenii, putem să oferim soluții optime din faza de proiectare,

Sisteme de răcire

Proiectam sisteme de racire adaptate nevoilor clienților. Detaliile sunte cele care fac dpentru un proiect reușit.
Indiferent de mărimea spațiilor ce necesită răcire sau a locației, experiența și tenacitatea ne recomandă în proiectarea de sisteme de răcire.

Sisteme degivrare

Soluţia practică şi confortabilă la probleme apărute frecvent în timpul iernii: trepte şi alei alunecoase, rampe şi parcări îngheţate.

Echipa noastră de specialişti vă stă la dispoziţie pentru a pune la punct toate detaliile tehnice pentru definitivarea proiectului şi pentru implementarea lui.

Elemente de decor

Proiectarea pergolelor şi a elementelor de decor este menită să vină în întâmpinarea bunului gust.

Spatii de decor

Proiectăm elemente de decor unice pentru amenajri de grădini și spații verzi. Contactați-ne cu încredere pentru proiectul dumneavoastră.

Irigații și drenaj

Proiectarea sistemelor de irigaţii şi drenaj este făcută de către specialiştii Eco Garden Construct în baza măsurătorilor efectuate.
În primul caz vor fi măsurate debitul apei şi necesarul de apă cerut de suprafaţă şi de speciile de plante, iar în al doilea caz, coeficienţii de pantă, curbele de nivel ale suprafeţelor, textura solului etc.

Stâncării

Stâncăria sau rocăria cere multă experienţă în alegerea materialelor folosite, a tipurilor de rocă, precum şi a plantelor ce urmează să o evidenţieze.
Proiectarea stâncăriilor se face ţinând cont de conceptul architectural în care se încadrează, de culorile construcţiilor din jur, ale plantelor care colorează la rândul lor prin frunze şi flori.

Alei & locuri de joacă

Proiectarea spaţiilor de joacă pentru copii cere o cunoaştere temeinică a normelor europene privind securitatea persoanei şi îndeosebi a copiilor
Toate locurile de joacă pentru copii proiectate de Eco Garden Construct respectă în întregime recomandările şi normele Uniunii Europene şi toate materialele folosite beneficiază de Certificate de conformitate ISO şi TUV.

Iazuri, lacuri & cascade

Este foarte importantă identificarea soluţiilor de recirculare a apei sau de epurare a ei, în vederea folosirii ulterioare în alte scopuri.
Proiectarea elementelor grădinilor şi parcurilor care necesită cantităţi mari de apă se face în baza sursei de alimentare cu apă şi a modalităţilor de evacuare a acesteia.

Sisteme electrice exterior

Proiectarea sistemelor de iluminat electric, de senzori externi, cascade sau fântâni, filtre de apă şi pentru piscine se face în momentul amplasarii.
Și înainte de a începe execuţia lucrărilor de amenajare/reamenajare a grădinii dumneavoastră sau a spaţiului ce urmează a deveni şantier.
Amenajari Gradini Cluj Sibiu Londra Milano . Proiectare amenajari gradini

Proiectare 2D & 3D

Una din informaţiile esenţiale pe care clientul trebuie să ne-o comunice este bugetul pe care doreşte să îl aloce pentru amenajarea spaţiului verde.

Pe baza acestei informaţii, proiectantul va elabora proiectul general, gândind apoi fiecare detaliu: câte şi ce elemente de decor va include în proiect, ce materiale vor fi alese, ce operaţiuni se for face, ce tehnologii vor fi folosite etc.